2016-05-16 12:25Nyheter

Atria storsatsar på medarbetarnas karriärer. Ny diplomering i Ta Ledningen!

null

Ta Ledningen är Atrias tyngsta ledarutvecklingsprogram som görs i samarbete med Lunds universitet. Programmet riktar sig främst till högre mellanchefer.

- Det är en stark glädje i att få stödja våra medarbetares utveckling och jag ser det som en strategisk fördel att vi på Atria satsar rejält på utbildning inom många områden, säger Nanna Carlsson, HR-chef och programansvarig för Ta Ledningen.

Programmet pågår i sin helhet under ett år och inkluderar personlig ledarutveckling, företagskultur, affärsförståelse, affärsmodeller, företagsekonomi samt tyngre strategiskt projekt som ger deltagaren en möjlighet att påverka vårt företag. Deltagarna väljs noggrant ut av företagsledningen och HR. Den 11 maj diplomerades årets deltagare.


– Jag tycker att det är en lärorik utbildning som håller en hög nivå. Eftersom vi jobbar med faktiska problemställningar så känns innehållet väldigt relevant. Utbildningen gör att jag tittar närmare på mig själv och min egen ledarroll; hur jag fungerar som chef och om det är något jag kan förbättra. Dessutom är det ett jättebra tillfälle att nätverka med andra inom företaget, säger Tom K Hansen, Fabrikschef på Atria.


Är du intresserad av att få utvecklas och växa hos oss?
Skicka in en intressanmälan via http://www.atria.se/sv/Jobba-hos-oss/Spontanansokan/


Om Atria Sweden

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Lagerbergs Kyckling, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.