2016-09-21 10:02Pressmeddelande

Arbogapastej – den svenska påläggsklassikern, nu som ekologisk

null

Sveriges mest älskade skivbara leverpastej Arboga finns nu äntligen som ekologiskt alternativ i butikshyllan.

Konsumenternas efterfrågan på ekologiska livsmedel ökar stort, under förra året kunde man se en ökning på 39 procent för kategorin. Arboga kompletterar nu sitt breda sortiment med en ekologisk leverpastej där den unika Arbogasmaken är väl bevarad.

Arboga är Sveriges mest sålda skivbara leverpastej och för många synonymt med skivbar pastej och orginalet kom redan 1927. Receptet till dagens Arbogapastej togs fram för femtio år sedan och är än idag en väl bevarad hemlighet.

- Allt fler av våra konsumenter efterfrågar ekologiskt och vi är därför väldigt glada över att nu kunna erbjuda en nyhet som många pastejälskare saknat på marknaden. Perfekt när du vill ha något gott på frukostmackan, säger Pontus Egnér, marknadschef, Pastejköket.

Produkten finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker från och med vecka 38, 2016. Rekommenderat pris är cirka 19,90 SEK för en förpackning om 250 gram.

I Arbogas sortiment finns sedan tidigare två bredbara pastejer och åtta skivbara varianter. Utöver den klassiska Arbogapastejen finns en finpastej med grädde och tryffel, två lightpastejer, en ekologisk pastej samt en gluten- och mjölkfri pastej.

För mer information och för produktprover, vänligen kontakta:
Pontus Egnér, marknadschef, Arboga Telefon: 010-482 31 26, E-post: pontus.egner@atria.se


Om Atria Sweden

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Lagerbergs Kyckling, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.