2017-11-23 12:01Pressmeddelande

Jarmo Lindholm, ny vd för Atria i Sverige.

null

Jarmo Lindholm tillträder som ny vd för Atria i Sverige. Jarmo har en lång karriär inom Atria och kommer närmast från rollen som vd för Atrias ryska verksamhet. Dessförinnan arbetade han som marknadsdirektör för hela koncernen och kommersiell direktör för Atria Finland.

Jarmo Lindholm tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2018. Samtidigt kommer Atria att strukturera om sin verksamhet i Skandinavien och Sverige blir ett eget affärsområde. Atria Scandinavias nuvarande vd Tomas Back tar en ny roll som CFO och vice vd för Atria Plc samt det övergripande ansvaret för Atrias danska verksamhet. 


Om Atria Sweden

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Lagerbergs Kyckling, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.