2018-05-21 09:00Pressmeddelande

Lithells Kycklingfilé sous vide

null

Atria Foodservice lanserar Lithells Kycklingfilé, sous vide. Svensk fågel är ett omtyckt och klimatsmart alternativ som kan varieras på många sätt.

Men en lång tradition och erfarenhet av sous vide introducerar nu Atria Foodservice svensk kyckling i sitt Lithells sortiment. Sous vide metoden, ger ett saftigt och smakrikt kött och tillagningssättet ger dessutom en lång hållbarhet.

-Men sin unika grillyta och milda smak är detta en utmärkt produkt där man kan sätta sin egen prägel. Kycklingfilén kan serveras både kall och varm och passar perfekt till caféer, catering och konferenser, säger Stina Leire Marknadschef på Atria Foodservice.

Med sous vide kan du alltid erbjuda en jämn kvalitet och ha en god portionskontroll. Köttet är av svenskt ursprung och varsamt smaksatt med salt och peppar, vilket ger en bra grund att arbeta vidare med. Passar perfekt till sommarens menyer och serveras med fördel till en fräsch sallad, matig macka eller pensla med glaze och grilla.

Lithells Kycklingfilé sous vide är tillverkad på Atrias anläggning i Sköllersta. Atria Foodservice erbjuder restauranger och storkök en bred portfölj av produkter inom kategorierna chark, kyckling, husman, sous vide, vegetariskt, fisk, delikatesser samt dressingar och såser.

För mer information, bilder och produktprover, kontakta:
Stina Leire, Atria Foodservice, mobil: 070-230 69 03, 
epost: stina.leire@atria.com


Om Atria Sweden

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Lagerbergs Kyckling, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.