2017-09-27 08:31Pressmeddelande

Nu är den här: färdigskivad blodpudding

null

Nu lanseras – efter önskemål från konsumenterna – äntligen färdigskivad blodpudding. Det är Gea’s med sin ikoniska halvmåneformade blodpudding som nu lanserar en färdigskivad variant med åtta jämna skivor som är lätta att ta ut ur den återförslutningsbara förpackningen. Sortimentet omfattar nu original, färdigskivad, glutenfri och utan tillsatt socker.

Vi är medvetna om att blodpudding är lite av en vattendelare ute i hemmen; för många är det en superlösning på en god, enkel och billig vardagsmiddag medan andra inte riktigt förstår tjusningen. För att göra livet lite lättare för alla som älskar blodpudding har vi tagit fram en färdigskivad variant som tar bort några små men ack så frustrerande energitjuvar vid tillagningen, säger Mathias Grennard, Brand Manager Atria Sverige.

1. Färdiga skivor - Den sista skivan är näst intill omöjlig att få till, skivorna fastnar på kniven när du skär och det är svårt att steka skivor som är ojämna; ska ena sidan bli bränd eller den andra lämnas rå? Det är inga problem med den färdigskivade; alla åtta skivor är jämna och åtta mm tjocka.

2. Lätt att ta ut – Det kan vara, well låt oss säga utmanande, att få ut produkten ur förpackningen. Det är inget problem med den färdigskivade; du tar lätt ut så många skivor du tänker äta.

3. Återförslutningsbar förpackning –Ibland går inte hela blodpuddingen åt. Det är inga problem med den färdigskivade; spar de skivor du inte äter i den återförslutningsbara förpackningen och ät nystekt blodpudding varje gång.

Serveringstips: enligt våra undersökningar är vi vanemänniskor när vi äter blodpudding; vi hittar en kombination som vi gillar och håller oss till den. Vanliga tillbehör är lingon, bacon, äpple, morot och kål. Fredagskocken Mattias Larsson tipsar om hur du kan fortsätta äta favorittillbehören fast med en twist. Recept på nästa sida.

Gea’s färdigskivade blodpudding lanseras nu under hösten. Varje förpackning innehåller 8 skivor/380 gram och kostar cirka 15 kronor. Hållbarhet 30 dagar. Finns på ICA och Coop.

För mer information, högupplösta bilder och produktprover, kontakta:
Natali Fernando, Amazing Alice, tel: 070-779 61 27, e-post: natali@amazingalice.se

 


Om Atria Sweden

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Lagerbergs Kyckling, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.