2017-03-30 07:00Pressmeddelande

Nu finns vegetariska TZAY även i kyldisken

null

TZAY utökar sitt vegetariska sortiment med tre produkter för kyldisken. Här finner vi sojaspetten Happy Soy Skewers, storfavoriten kryddad med chili och ingefära, och nyheterna sojafiléer och sojabitar i naturella smaker. Nu finns möjlighet till variation i matlagningen för alla som vill laga vego till vardags eller fest. Olika format som passar i allt från woken, grytan, salladen och barbequen.

TZAYs nyheter från kyldisken är supersnabba att tillaga och erbjuder variation då både Natural Soy Fillet och Soy Bits är naturella och endast smaksatta med lite peppar och salt. De kan även kryddas efter personlig smak så att de passar alla. Som vanligt är TZAYs produkter gjorda på GMO-fritt sojaprotein och innehåller inga tillsatser. De är veganvänliga, glutenfria och har ett högt proteininnehåll.

Vi blir allt fler som vill äta mer vegetariskt, men ibland så saknas både tid och inspiration i mataffären. Med våra tre nyheter för kyldisken vill vi underlätta för konsumenten att hitta goda och snabblagade vegetariska alternativ. Perfekta att bjuda på till våren och sommarens grillfester, säger Susanne Hoffman, Brand Manager för TZAY.

Kylsortimentet med Happy Soy Skewers, Natural Soy Fillet och Natural Soy Bits kan ätas som de är men smakar bäst varma. De kan värmas i en panna, ugn eller micro, men blir självklart också goda på grillen.

Som alltid medföljer ett recept på förpackningens baksida för att ge inspiration till en komplett måltid samt riktigt goda såsrecept.

TZAYs nya sortiment för kyldisken kommer att säljas i dagligvaruhandeln hos Ica, Coop, Hemköp och Willys från och med v.14. Rekommenderat pris på 200 g är 39,90 SEK.

För mer information och för produktprover, vänligen kontakta:
Kristina Westerlind, Springtime Telefon: 070- 861 17 15
E-post: kristina.westerlind@springtime.nu


Om Atria Sweden

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Lagerbergs Kyckling, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.