2017-02-14 08:30Pressmeddelande

Unikt samarbete mellan Atria & Jokkmokks korv & rökeri.

null

Både Atria och Jokkmokks korv & rökeri har en lång tradition inom charkuterier. Genom ett unikt samarbetsavtal mellan företagen kommer snart hela Sverige kunna ta del av Jokkmokks uppskattade charkuterier.

Vi har samarbetet med Jokkmokks korv & rökeri sedan 2008. Nu tar vi samarbetet ett steg vidare genom ett flerårigt avtal. Det innebär att vi tillsammans kan planera, investera och bygga för långsiktig tillväxt, säger Pontus Egnér Marknadschef på Atria.

Jokkmokks produkter är uppskattade och får ofta kvalitetsutmärkelser. Samarbetet innebär att Jokkmokks korv & rökeri kan investera i utbyggnation och ny produktionsutrustning.

- Jag har drivit Jokkmokks korv & rökeri sedan 1993. Det känns mycket bra att ta nästa steg i samarbetet med Atria som framöver kommer att ansvara för all marknadsföring och försäljning utanför vårt närområde. Vi kan fortsätta att fokusera på det vi gör bäst, att tillverka charkuterier av mästerlig kvalitet, säger Magnus Kvickström Jokkmokks korv & rökeri.

 


Om Atria Sweden

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Lagerbergs Kyckling, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.