Gå direkt till innehåll

Ämnen: Hållbarhetsfrågor/CSR

  • Sustainability by Atria People: Rasmus Sunesson

    Rasmus Sunesson är Teamleader för vår kycklinguppfödning. Huvudfokus är alltid att säkerställa att kycklingarna mår bra i stallarna, till exempel att det är rätt temperatur, belysning, att de får i sig tillräckligt med vatten och foder. Faktorer som i sin tur som påverkar vår vatten- och energiförbrukning och är en viktig del av vår resa i att bli energieffektiva, Rasmus berättar mer:

  • Krispiga Ärtbites nominerad till Årets Foodservicevara 2022

    Branschpriset Årets Foodservicevara uppmärksammar framgångsrika lanseringar som bidragit till innovation och skapat värde för restaurang och storkök. I år kan Krispiga Ärtbites från Atria Sweden bli vinnaren.

  • Nya generationens burgare

    Kan hamburgare vara den bästa maträtten någonsin? Bröd – burgare – bröd, klart! Enkelt, snabbt och jättegott. Med utvalda tillbehör sätter du din egen prägel på maten du serverar och kan förändra dina burgare i oändlighet. Det kan man kalla varierad kost! Hur Better Burgers boostar din business och mycket mer kan du läsa om i vår burgarfolder.

  • Atria Scandinavia satsar på energisnåla rökskåp

    ​Vi arbetar hårt med att minska elförbrukningen i vår produktion. Ett exempel är våra fyra nyinköpta rökskåp till fabriken i Sköllersta där ett energiåtervinningssystem är inbyggt i torkprocessen.