Gå direkt till innehåll

Final i Årets Sous Vide-kock 2015

Tid 27 Januari 2015 11:30 – 14:00

Plats Restaurangexpo, Kistamässan

Den 27 januari är det dags för final i Årets Sous Vide-kock 2015 - tävlingen som riktar sig till alla yrkesverksamma kockar. Finalen hålls klockan 11.30-14.00 på Restaurangexpo, Kistamässan. Tävlar gör Niklas Edgren (Fazer Food Services, Stockholm), Daniel Pembert (Malmö Mässrestauranger) och Joakim Kjaerkner (Scandic Hotell Triangeln, Malmö).

Kategorier

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.