Gå direkt till innehåll

Final i Årets Sous Vide-kock 2016

Tid 3 Februari 2016 12:00 – 15:30

Plats Restaurangexpo, Malmö

Den 3 februari är det dags för final i Årets Sous Vide-kock 2016 - tävlingen som riktar sig till alla yrkesverksamma kockar. Finalen startar klockan 12 och prisutdelningen sker kl 15 på Restaurangexpo i Malmö. Tävlar gör Dennis Säwström (Kreativ Mat i Halmstad), Joakim Kjaerkner (Malmö Mässrestauranger) och Björn Norberg (Sofiero Slottsrestaurang).

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.