Gå direkt till innehåll

Välkomna att ta del av finalen i Årets sous vide kock och besök gärna våra montrar under Restaurangexpo 2014 i Malmö!

Tid 29 Januari 2014 10:00 – 12:00

Plats Malmömässan, Hyllie, Malmö

Finalen leds av Jesper Aspegren och Marcus Nemrin från Sofiero Slottsrestaurang. De tre finalisterna är Amadeus Frick från Sofiero Slottsrestaurang, Daniel Pembert från Malmö mässrestauranger och Jacob Ker lamb från Brasserie Le Rouge. Juryn leds av Rickard Nilsson med Pär Bergqvist och Per Dahlberg. Besök även våra montrar: E 02 - Lithells Sous Vide K 02 - Gourmetservice och Guldfågeln

Kategorier

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.