Gå direkt till innehåll

Välkomna att ta del av finalen i Årets sous vide kock och besök gärna våra montrar under Restaurangexpo!

Tid 30 Januari 2013 11:00 – 13:00

Plats Restaurangexpo Kistamässan

Finalen i Årets Sous vide kock leds av Steffo Törnquist. De tre finalisterna är: Marcus Nemrin, Per-Gunnar Hansson och Peter Danek. Juryn består av: Marco Baudone, Le Rouge i Sthlm, Jonas Ålund, F12 Gruppen, Mattias Larsson, Modern Gastronomi. Besök även våra montrar under mässan: H10: här presenterar vi Lithells sous vide sortiment och bjuder på tapas M03a: Gourmet Service och Guldfågeln

Kategorier

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.