Gå direkt till innehåll
En korv för alla
En korv för alla

Nyhet -

95% av alla svenskar äter korv

Ja, korv är verkligen älskad mat. Det är inte svårt att förstå, det är ju både gott att äta och lätt att fixa. Och så finns det ju så många olika sorter som går att variera i all oändlighet.

Tjock eller smal. Lång eller kort. Kryddstark eller mild. Något helt nytt eller den gamla vanliga. När det kommer till korv är valen många. Vi matchar dina krav på fetthalt, kötthalt, köttslag och storlek och erbjuder trygghet i form av allergenfri, nyckelhålsmärkt och klimatsmart korv. Korv gjord med passion för tradition.

Vilken sort vill du ha idag?

Läs mer om Lithells korvar här

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.