Nyhet -
Lyckad grillskola med doft av Pampas
Igår presenterade Lithells vårens Asado-nyheter för press och bloggare. Platsen var innergården på Hotell Mornington i Stockholm och med hjälp av filtar, infravärme och en grillbuffé som hette duga satsade Lithells på att återskapa både doften och smaken av Pampas.
Joakim Bengtsson från Lithells och Asado-kocken Mattias Larsson dukade upp årets godsaker samt berättade mer om den argentinska grillkulturen där hela middagen tillagas på grillen. Fokus var på korv med kvalitet och på gallret låg bland annat nötköttskorv (80% kötthalt) med peppar och paprika, choritzo chipotle- och mynta, förra årets succé grillsnurran, kryddad (och okryddad) grillkotlett samt minichoritzo på spett. Dessutom serverades goda sallader, såser och tillbehör.
Tack alla ni som var där!
För mer information om Asado kontakta:
Joakim Bengtsson, Brand Manager Atria Retail
Tel 070-267 26 25, joakim.bengtsson@atria.se