Gå direkt till innehåll
NYHET! Färdiga PLOCKBRICKOR
NYHET! Färdiga PLOCKBRICKOR

Pressmeddelande -

4 gränslöst goda plockbrickor från Ridderheims

Det har aldrig varit lättare att njuta av plockmat. Ridderheims lanserar 4 färdiga plockbrickor sprängfyllda med smak: La Familia, Mix Clasico, Hola Bonita och Tres Hermanos. De praktiska brickorna innehåller smakmatchade klassiker från Ridderheims och spännande nyheter. Välj, öppna och servera! Enklare blir det inte.

Ridderheims sortiment omfamnar smaker och ingredienser från hela världen, som gjorda för att enkelt mixa och matcha efter vad du gillar och tillfälle. De nya, färdiga plockbrickorna gör det lätt när du inte riktigt vet vad du är sugen på, eller kanske ska ta ditt första steg in i tapasvärlden.

­ Vi vill göra det enkelt att sätta smak på tillvaron. Att umgås och njuta av god mat, härliga konsistenser och spännande smaker. Men vi förstår att ibland vill man bara få med sig något riktigt gott hem utan att själv ta alla beslut. Då är våra nya, färdigmatchade plockbrickor räddningen, säger Karolina Szczepanska, Marketing Manager Ridderheims.

Nyheter

De nya plockbrickorna består av klassiska favoriter från Ridderheims och nyheter som Cheddar Jalapeñodipp, oliver i marinad med citron och lagerblad, klassisk aioli och Cheezes, en mild ölkorv med smak av ost.

La Familia

En smakfull mix för alla. Urkärnade Halkidikioliver, klassisk Grissini och het Cheddar- & Jalapeñodipp. 145 g.

Mix Clasico

En kombo som ger smaklökarna en riktig match. Pomamore (små söta, smakrika och lättrostade medelhavstomater i en marinad med basilika och flagad Parmesan) Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök) och Aioli. 165 g.

Hola Bonita

En flirtig mix av chilimarinerad Spansk hårdost, Örtmarinerad vitlök och Oliver med citron och lagerblad. 170 g.

Tres Hermanos

Triss i ölkorvsfavoriter. Klassisk Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök), Hot Amigo (stark ölkorv med smak av lök, chili och paprika) och krämig Cheezes (mild ölkorv med smak av ost). 120 g.

Lansering: september 2023.

Rekommenderat pris: 44,90 kronor/plockbricka.

För mer information kontakta:
Elin Persson, Amazing Alice, tel: 073-083 94 57, elin@amazingalice.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har ca 870 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 19 Mrd SEK.

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.