Gå direkt till innehåll
NYHET! Lönneberga fortsätter utveckla påläggshyllan
NYHET! Lönneberga fortsätter utveckla påläggshyllan

Pressmeddelande -

Lönneberga Smakrika skivor för alla påläggsälskare

Lönneberga lanserar Smakrika skivor av svensk kyckling och skinka i tre goda smaker. Ett riktigt gott pålägg i lite tjockare skivor som enkelt kan förvandlas till en mättande måltid. För man får faktiskt äta mackor till middag, vilket allt fler också gör.

Lönneberga har en lång historia av att förse svenska hushållen med goda och användbara pålägg. Nu breddar Lönneberga påläggshyllan med Lönneberga Smakrika skivor. Lite tjockare påläggsskivor som passar lika bra på frukostmackan som måltidsmackan för dagar då det är just macka du är sugen på, eller har tid med. Fler än 50 % äter i dag mackor som en fullgod måltid minst två gånger i veckan.*

­– Med våra nya Smakrika skivor vill vi inspirera och hjälpa alla mackälskare att få till riktigt goda, mättande och proteinrika mackor. Påläggsnyheten ligger också helt i linje med den mackboom som råder i Sverige och konsumenternas jakt på riktigt goda och matiga pålägg, säger Irène Degerman, Brand Manager Lönneberga.

3 smaker – Smakrika skivor

De nya Smakrika skivorna från Lönneberga är lite tjockare skivor av helt kycklingbröst och hel skinka som har marinerats och tillagats för maximal smak och saftighet. Både kyckling- och köttråvaran är svensk. De säljs på Ica från v11. Rekommenderat pris: 33,90 kr/förpackning á 150g.

Smakrika skivor finns i tre användbara smaker:

  • Lönneberga Smakrika skivor av Kyckling med smak av Citron & Timjan
  • Lönneberga Smakrika skivor av Kyckling med smak av Örter & Tomat
  • Lönneberga Smakrika skivor av Skinka med smak av Farin & Svartpeppar

Alla kycklingprodukter från Lönneberga är 100 % svensk kyckling från Blekinge med omnejd, märkta med den ”gula pippin” från Svensk Fågel. All skinka från Lönneberga är av svenskt kött.

Bifogat är recept på sex smakrika och mättande mackor med Lönneberga Smakrika skivor; Smakrika fräscha, Smakrika italienaren, Smakrika energi, Smakrika nyfikna, Smakrika sunda och Smakrika favoriten.

För mer information och högupplösta bilder kontakta:
Isabelle Iglesias Lindberg, Amazing Alice, tel: 072-723 23 45, epost: isabelle@amazingalice.se

Källa: Brödbarometern 2022. *Av 1008 tillfrågade ”Ungefär hur ofta äter du bröd som en fullgod måltid?”

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har ca 870 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 19 Mrd SEK.

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.