Gå direkt till innehåll
 3 NYHETER - Ridderheims tar plockmaten till nya höjder
3 NYHETER - Ridderheims tar plockmaten till nya höjder

Pressmeddelande -

Smakrik plockmat med Västerbottensost®

Ridderheims lanserar en lyxig plockbricka med Västerbottensost som stjärnan i en ljuvligt god ostcreme och en magisk mild ölkorv. Ostälskare kan även köpa ostcremen separat. Dessutom lanseras äntligen smakexplosionen Ridderheims Sweety Drops con queso brett i butik.

Ridderheims vill berika varje dag och måltid med färg, smak och njutning. Med inspiration från världens kök vänder man för första gången blicken hemåt och mot en av Sveriges mest älskade delikatesser, Västerbottensost.

Samarbetet med Norrmejerier är verkligen en ”match made in cheese heaven” och jag vågar påstå att vi nästan överträffat oss själva. Vi tror och hoppas att konsumenterna kommer att uppskatta nyheterna lika mycket som vi gör. Precis som alla våra produkter är det bara att ta fram, öppna och servera, säger Karolina Szczepanska, Marketing Manager, Ridderheims.

Nyheter - SMAKSATTA med västerbottensost®

Mingel Deluxe med Västerbottensost®
Plockbrickorna som introducerades i höstas har gjort succé och nu lanseras en femte - Mingel Deluxe, Ridderheims lyxigaste hittills. Här bjuds på mild ölkorv smaksatt Västerbottensost, ljuvligt god ostcreme med Västerbottensost och spröda grissini. 44,90 kr/140 g.

Creme med Västerbottensost®
En ljuvligt god ostcreme med Västerbottensost som förhöjer smaken på allt. Perfekt som dipp, på en plockbricka, avnjuta med sked och varför inte på en pinsa, i en pasta eller gratäng. 33,90 kr/140 g.


Nyhet - SWEETY DROPS CON QUESO
Milda, söta peruanska chilifrukter formade som små droppar samsas med tärningar av krämig salladsost i en marinad med vitlök och örter. Magiskt goda som plock och kan gå rakt ner i en sallad eller pasta. Tycker du dig känna igen produkten? Ja det är en storsäljare från Ridderheims tapasbarer där man idag kan köpa den på lösvikt. Nu kommer den färdigpaketerad och finns i många fler butiker. 33,90 kr/120 g.

Lansering: mars 2024. Alla tre nyheter lanseras på Ica, Ridderheims Creme med Västerbottensost® även på Willys och Ridderheims Sweety Drops con queso även på Hemköp.

För mer information, högupplösta bilder och produktbilder, kontakta:
Elin Persson, Amazing Alice, tel: 073-083 94 57, elin@amazingalice.se

Ämnen

Kategorier


Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har ca 870 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 19 Mrd SEK.

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.