Gå direkt till innehåll
NYHET! Kycklinggrillkorv med Orangeriets färska Chili & Vitlök
NYHET! Kycklinggrillkorv med Orangeriets färska Chili & Vitlök

Pressmeddelande -

Grilla smakrik kycklinggrillkorv i sommar

Årets korvnyhet för grillen är Lönneberga Kycklinggrillkorv med Orangeriets färska Chili & Vitlök, med mild hetta och frisk smak. Konsument prioriterar smak följt av svensk råvara och hög kötthalt vid köp av korv* – Lönneberga Kycklinggrillkorv levererar på alla punkter. Testa den gärna i Fiesta Mexicana, ett magiskt recept av Christin Kashou, Sveriges mästerkock 2021.

Lönneberga fortsätter satsningen på svenska, goda och smakrika kycklingprodukter för alla tillfällen. Först ut i år är en ny smak av förra årets succé Lönneberga kycklinggrillkorv; Orangeriets färska Chili & Vitlök.

­ Många blir förvånade när de testar vår kycklinggrillkorv, man förväntar sig inte så mycket smak. Inte så konstigt när kycklingkorv tidigare varit ganska neutral och lite uttryckslös, men det är historia nu. För oss är kycklinggrillkorv precis lika smakrik, saftig och med samma härliga ”knäck” som en traditionell korv – fast vår är gjord av kyckling, säger Hanna Flybring, Brand marketing manager Lönneberga.

Lönneberga Kycklinggrillkorv
Lönnebergas kycklinggrillkorv är smaksatt med rikligt av färska kryddor och örter. Kötthalt 82%, vilket är mer än andra fågelkorvar som finns på marknaden.

Alltid 100% svensk kyckling från Atrias egna gårdar i Blekinge. Tillverkas i den egna fabriken i Sköllersta. Självklart märkta med den ”gula pippin” från Svensk Fågel. Förpackningen är klimatsmart och gjord av förnyelsebar plast.

Nyhet lanseras v11 - Lönneberga Kycklinggrillkorv med Orangeriets färska Chili & Vitlök
Smal, smakrik kycklinggrillkorv med chili och vitlök från orangeriet. Mild hetta och frisk smak.

5 korvar/270 g. Kötthalt 82%. Cirkapris: 35,90 kr.

Övriga smaker i sortimentet är Lönneberga Kycklinggrillkorv med Örtagårdens friska Persilja & Ramslök

och Lönneberga Kycklinggrillkorv med Mejeriets lagrade Ost & Rapsfrön. Den sistnämnda tilldelades guldstämpel för yppersta kvalitet i Chark SM-22.

Fiesta Mexicana - sommarens maffigaste korv i bröd
Christin Kashou, Sveriges mästerkock 2021, fick fria händer och har skapat en riktigt smakrik korv i bröd. En fröjd för både gom och öga. Den har en maffig topping med mexikanska toner som matchar Lönneberga Kycklinggrillkorv med Orangeriets färska Chili & Vitlök perfekt. Recept bifogat.

För mer information kontakta:
Isabelle Iglesias Lindberg, Amazing Alice, tel: 072-723 23 45, epost: isabelle@amazingalice.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har ca 870 medarbetare, sju produktionsanläggningar och en omsättning på ca 3,6 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 17 Mrd SEK.

Kontakter

Malin Westling

Malin Westling

Presskontakt Communications Manager Atria Sweden +46 (0)73 332 31 26

Relaterat innehåll

Good Food Better Mood

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Sibylla, Ridderheims, Lithells och Arbogapastej. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har drygt 800 medarbetare, sex produktionsanläggningar och en omsättning på ca 4 Mrd SEK. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 3 700 anställda och en omsättning på ca 1,7 Mrd EUR.