Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

  • Favoriter från Ridderheims i ny kostym

    Favoriter från Ridderheims i ny kostym

    Tapas, antipasto eller plockmat, kärt barn har många namn. Gemensamt för dem alla är deras givna plats på bordet vid social ätande som blir alltmer populärt. Ridderheims har under 35 år levererat delikatesser i hög klass inom kategorin – däribland de populära inläggningarna som nu kommer att se annorlunda ut i kyldisken.

  • Sommarens pinnovation från Lithells

    Sommarens pinnovation från Lithells

    Lithells - Sveriges äldsta grillkorvsvarumärke - gör sommarens korv roligare, enklare och mer varierad än någonsin.
    – Låt oss presentera sommarens grillnyhet, Pinnkorven. Enkelt, gott och som gjord för spännande topping, säger Lisa Tagesson, Marketing Director Atria Sverige.
    Nu lanserar Lithells Pinnkorven, en riktig pinnovation. Nyheten är kanske världens äldsta, men väldigt användbar. Li

  • Edvin Törnblom och Julia Lyskova i "Halloj Kylskåpet"

    Edvin Törnblom besöker Atrias korvtillverkning i Sköllersta

    Är korv världens äldsta snacks? Och har storleken betydelse när det gäller korvens smak? De frågorna och många fler får den populäre influencern Edvin Törnblom svar på när han besöker Atrias fabrik i Sköllersta i ”Halloj Kylskåpet”.

  • Vid fabriken i Nurmo bygger Atria Finlands största solcellspark och här finns även planer på en vindkraftpark

    Atria bygger en bra morgondag

    Atrias mål är att vara en pionjär inom hållbarhet. På grund av klimatförändringarna är Atrias viktigaste mål idag en koldioxidneutral livsmedelskedja. För att uppnå detta har Atria nu utökat sitt hållbarhetsprogram i syfte att minska såväl miljöpåverkan som koldioxidutsläpp i hela värdekedjan. Hållbarhet är en integrerad del av Atrias strategi, verksamhet och dagliga arbete.

  •  Niclas God ny chef för Atria Foodservice

    Niclas God ny chef för Atria Foodservice

    Atria Sweden har rekryterat Niclas God som ny Senior Vice President för Foodservice. Niclas efterträder Patrik Larsson som går vidare inom Atria Sweden och axlar ansvaret för affärsområdet Poultry som ny Senior Vice President.

  • Niclas God är ny Senior Vice President för Atria Foodservice

    Niclas God ny chef för Atria Foodservice

    Atria Sweden har rekryterat Niclas God som ny Senior Vice President för Foodservice. Niclas efterträder Patrik Larsson som går vidare inom Atria Sweden och axlar ansvaret för affärsområdet Poultry som ny Senior Vice President.

  • Energiförbrukningen i Atrias fabrik i Borås blir fossilfri med ny biopanna.

    Atria gör stor miljöbesparing med ny biopanna i Borås

    Atrias övergripande mål är en koldioxidneutral livsmedelskedja. Som ett led i detta installerar Atria en ny biopanna i fabriken i Borås. Därmed blir energiförbrukningen helt fossilfri och utsläppen av koldioxid minskar med 580 ton per år vilket innebär stora miljöbesparingar.

  • Atria signerar åtagande om Science Based Targets.

    Atria signerar åtagande om Science Based Targets

    Atrias övergripande mål för hållbarhetsarbetet är att bromsa klimatförändringarna och främja en koldioxidneutral livsmedelsproduktion. Nu signerar Atria det internationella Science Based Targets Climate Initiative (STBi) och kopplar därmed företagets egna hållbarhetsarbete till målet att begränsa den globala genomsnittliga temperaturhöjningen till mindre än 1,5 grader i enlighet med Parisavtalet.

  • God rökt vegansk grillkorv som är gjord på solrosprotein och morot.

    Veganska nyheter från Dagens Rätt Grönt

    Nu lanseras tre ätfärdiga produkter som är 100 procent utan kött. En fryst korv gjord på solrosprotein och morot som kommer i två varianter, strimlad eller som en skinnfri grillkorv. Dessutom lanseras Krispiga Ärtbites som är gjorda på ekologiska ärtor. Alla är klimatsmarta alternativ, tillverkade i Sverige och innehåller inte gluten, laktos, ägg-, soja- och mjölkprotein.

  • Åtta deltagare fick jobb hos Atria efter utbildningen

    Satsning i Sölvesborg gav jobb hos Atria

    I dagarna kliver åtta nyutbildade kursdeltagare direkt ut i anställning hos Atria Sweden i Sölvesborg efter ett samarbete med Astar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Deltagarna har utbildats inom uppfödning, styckning och slakt som är ett område där det idag råder stor brist på arbetskraft.

  • Pockit Basilika Parmesan – krämig och krispig med smak av basilika och parmesan.

    Innovationen Pockit – ett varmt och fräscht mål on the go

    Nu introducerar Sibylla det unika konceptet Pockit. En fräsch måltidslösning för konsumenter på språng. Pockit görs på beställning, är enkel att tillreda och går snabbt att servera. Den finns i tre smakkombinationer, alla i ett varmt stenugnsbakat flatbread med varm kyckling och olika val av topping och såser.

  • Atria investerar 300 miljoner i omstrukturering av svenska produktionen

    Atria investerar 300 miljoner i omstrukturering av svenska produktionen

    Atria har beslutat att investera 300 miljoner kronor för att omstrukturera den svenska produktionen. Investeringen omfattar en ny logistikbyggnad och ny maskinutrustning i fabriken i Sköllersta. I och med projektet kommer produktionen i Malmö att flyttas till Sköllersta och Moheda i Sverige, samt till Hansted i Danmark. Flytten beräknas vara genomförd i slutet av 2023.

Visa mer