Atria storsatsar på medarbetarnas karriärer. Ny diplomering i Ta Ledningen!
Ta Ledningen är Atrias tyngsta ledarutvecklingsprogram som görs i samarbete med Lunds universitet. Programmet riktar sig främst till högre mellanchefer.
Ta Ledningen är Atrias tyngsta ledarutvecklingsprogram som görs i samarbete med Lunds universitet. Programmet riktar sig främst till högre mellanchefer.
Vad är det viktigaste som händer på matarenan de närmaste fem åren? Vilka beteendeförändringar kommer vi se i framtiden? Under arbetet med Ridderheimsrapporten lät vi en handplockad expertpanel ta ställning kring vilka trender som kommer att växa sig starka på matarenan de närmaste fem åren. Se filmen här!
Nu lanserar vi filmen om Ridderheimsrapporten där branschexperter och konsumenter resonerar kring framtidens mattrender.
Kampanjen innebär att för varje kilo produkt som skolorna köper in av ett utvalt sortiment av Foodservices säljare skänks 50 öre till Bris.
Atria Scandinavia är nu medlem och köper sojacertifikat från RTRS (Round Table Responsible Soy), en organisation som arbetar för att främja ansvarsfull produktion av soja.
Atria Scandinavias produkter vann stort när Chark-SM avgjordes i Göteborg på torsdagskvällen.
Atria säljer Falbygdens ostverksamhet till Arla
Atria Scandinavia startar nytt interaktivt forum med blogg för att berätta om sina varumärken och hur de arbetar med ansvarsfull livsmedelsproduktion.
Dagens Rätt Fisk är ett varumärke inom Atria Foodservice och har ett av marknadens bredaste sortiment av djupfryst fisk. För att förhindra utfiskning och värna om den marina miljön strävar Atria Foodservice att utveckla sortimentet av MSC-märkta produkter inom Dagens Rätt Fisk.
Lönnebergaskinka Extrarökt fick Guldmedalj i Chark SM den 28 oktober! Skinkan är en helmuskelprodukt och den är märkt enligt den nya skinkstandarden som gäller from 1 november. För mer infromation kontakta: Camilla Tuvesson, Kategorichef, Atria Retail, 0705-88 94 04
Nya märkningsregler
Branschstandarden innebär att samtliga medlemsföretag i Kött och Charkföretagen, i påläggsskinkans
Nu ger vi Lönneberga plånbok ny design och ett nytt smart sigill som gör det enklare att öppna och stänga förpackningen många gånger. Dessutom kommer vi med fyra nya goda smaker:•RAMSLÖK - en mild, svensk löksort som påminner om vitlök•KRAFTIGT FLATRÖKT - Rökt med alspån. Långsmalare skinkbitar ger mer röksmak•PERSILJA OCH TOMAT - Kryddad yta ger friskare smak och utseende•SALAMI - Det här är sala