Gå direkt till innehåll

Ämnen: Detaljhandel

  • Atrias medarbetare ger Ledarskapsutbildning toppbetyg

    Atria satsar på ledarskap och har utbildningar på olika nivåer. Sedan 2011 genomför Atria en ledarskapsutbildning tillsammans med Pareto 80/20, den så kallade Ledarbasen. Utbildningen riktar sig till teamledare och mellanchefer, består av tre internat och hemuppgifter under ett år.

  • Ridderheimsrapportens expertpanel om morgondagens mattrender

    Vad är det viktigaste som händer på matarenan de närmaste fem åren? Vilka beteendeförändringar kommer vi se i framtiden? Under arbetet med Ridderheimsrapporten lät vi en handplockad expertpanel ta ställning kring vilka trender som kommer att växa sig starka på matarenan de närmaste fem åren. Se filmen här!

  • Se filmen om morgondagens matvanor!

    Nu lanserar vi filmen om Ridderheimsrapporten där branschexperter och konsumenter resonerar kring framtidens mattrender.

  • Atria lanserar blogg på forum.atria.se

    Atria Scandinavia startar nytt interaktivt forum med blogg för att berätta om sina varumärken och hur de arbetar med ansvarsfull livsmedelsproduktion.

  • Dagens Rätt Fisk - MSC

    Dagens Rätt Fisk är ett varumärke inom Atria Foodservice och har ett av marknadens bredaste sortiment av djupfryst fisk. För att förhindra utfiskning och värna om den marina miljön strävar Atria Foodservice att utveckla sortimentet av MSC-märkta produkter inom Dagens Rätt Fisk.

  • Lönnebergaskinka Extrarökt - Guldmedalj i Chark SM

    Lönnebergaskinka Extrarökt fick Guldmedalj i Chark SM den 28 oktober! Skinkan är en helmuskelprodukt och den är märkt enligt den nya skinkstandarden som gäller from 1 november. För mer infromation kontakta: Camilla Tuvesson, Kategorichef, Atria Retail, 0705-88 94 04

    Nya märkningsregler
    Branschstandarden innebär att samtliga medlemsföretag i Kött och Charkföretagen, i påläggsskinkans

  • Lönneberga- Nu tar vi greppet om plånbokshyllan

    Nu ger vi Lönneberga plånbok ny design och ett nytt smart sigill som gör det enklare att öppna och stänga förpackningen många gånger. Dessutom kommer vi med fyra nya goda smaker:•RAMSLÖK - en mild, svensk löksort som påminner om vitlök•KRAFTIGT FLATRÖKT - Rökt med alspån. Långsmalare skinkbitar ger mer röksmak•PERSILJA OCH TOMAT - Kryddad yta ger friskare smak och utseende•SALAMI - Det här är sala